Categorii
Iubire Karma

Transformarea karmei

as vrea sa zborTot ce se află în jurul nostru este creat şi condus de energie şi informaţie.. sau mai corect de informaţie şi energie.
Ca indivizi, aducem în această viaţă, informaţia din vieţile trecute, informaţie ce începe să ne influenţeze de cum ne naştem. Uneori această informaţie din vieţile noastre, nu iese la suprafaţă (influenţându-ne şi de la nivel inconştient) alteori avem amintiri mai mult sau mai puţin clare.

Aceste amintiri ne apar pentru a ne asuma responsabilitatea propriei vieţi, pentru a(ne) ierta şi a ne detaşa. Dacă reuşim să facem asta, informaţia negativă (unii o numesc şi karmă) este transformată. Problemele ce ne apar, sunt o şansă pe care ne-o oferă Divinul, pentru a învăţa, pentru a ne dezvolta şi a nu mai juca rolurile ce le tot jucăm întruna de vieţi întregi.
Doar aşa ne putem elibera, doar aşa învăţăm iubirea, doar aşa ne aflăm scopul pentru care am venit.

Aceste lucruri sunt valabile şi dacă nu ne amintim în mod conştient, doar că în acest caz totul durează mai mult. Eu cred că, astăzi suntem tot mai mult pregătiţi să accesăm informaţia vieţilor anterioare. Am ajuns într-o etapă a evoluţiei noastre, care cere o transmutare intensivă şi în masă a acelei informaţii.

Prin asta, noi trebuie să înţelegem, că nu suntem totuna cu amintirile noastre, nu suntem fricile noastre, neîmplinirile şi nici măcar bucuriile sau iubirile noastre. Şi bineînţeles nu suntem nici corpul pe care l-am primit în această viaţă. Prea multe vieţi ne-am identificat cu aceste aspecte. Noi nu suntem nimic din toate acestea… suntem doar fiinţare.
Ce avem de făcut este să curăţăm şi să renunţăm la tot ceea ce nu suntem, iar responsabilitatea este a fiecărui dintre noi, fiecare are de îndepărtat şi transformat, propriul „gunoi”.

Uneori ne înfuriem pe anumite persoane, sau ne deranjează comportamentul lor, fără să ştim de unde ne vin aceste trăiri. Trebuie să înţelegem că problema nu este la ceilalţi ci la noi, să acceptăm şi să ne detaşăm. Astfel vom transforma acele stări ale noastre, iar când facem asta transformarea are loc şi la cealaltă persoană. Dar de fapt nu ei sunt cei ce se schimbă (doar aşa ne apare nouă), ci noi devenim alţii, noi suntem cei ce ne schimbăm.

Pe măsură ce ne detaşăm de vechile informaţii despre ceilalţi, îî vom vedea şi îî vom percepe altfel. Devenim mai liberi, plini de compasiune, mai iubitori. Aşadar ce observăm,este că tot conflictul, toate problemele apar spre binele nostru, pentru a ne schimba, pentru a ne elibera şi a prinde aripi…
Acum chiar este momentul să ne luăm zborul…prea  multe, multe vieţi doar ne-am târâit pe acest pământ.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s