Categorii
Cărţi Experiente

Cum vă pot ajuta îngerii să vindecaţi problemele din vieţile trecute

 

vindecarea cu ingeriDoar dacă aveţi intenţia de a vă vindeca problemele din vieţile trecute, îngerii vor putea să vă ajute. În afara unei şedinţe de regresie în vieţile trecute, condusă de un specialist, îngerii vă pot ajuta să vă amintiţi şi să eliminaţi problemele din vieţile trecute. Puteţi îndeplini acest scop fie în somn, fie în stare de meditaţie:

În timpul somnului. – Înainte de a merge la culcare, noaptea, cereţi în gând îngerilor voştri să intre în visele voastre şi să vă arate orice elemente din vieţile trecute care au legătură cu problemele din viaţa actuală. Veţi vedea vise despre alte epoci în care aţi trăit şi s-ar putea să vă amintiţi ori să nu vă amintiţi acele vise, în funcţie de pregătirea minţii voastre inconştiente de a face faţă acestor emoţii.

Din punctul de vedere al vindecării, nu are importanţă dacă vă amintiţi sau nu visele. Ceea ce contează este că, în timpul nopţii,. îngerii voştri să aibă permisiunea de a intra şi de a vindeca emoţiile înăbuşite, refulate. Ar trebui să vă treziţi având sentimentul că aţi “făcut curăţenie în timpul somnului. S-ar putea chiar să vă simţiţi puţin epuizaţi. Cu toate acestea, veţi şti că v-aţi angajat, în timpul somnului, într-o muncă foarte importantă, care va avea un puternic efect vindecător la nivelul întregii fiinţe.

În stare de meditaţie. – În timp ce intraţi în starea de meditaţie, rugaţi-i pe îngerii voştri să vă arate imagini din vieţile trecute. Apoi rămâneţi concentraţi, cu mintea deschisă. Nu vă străduiţi să se întâmple ceva anume. În schimb, încercaţi să fiţi asemenea unui ecran de cinema, care primeşte pasiv imaginile proiectate de îngeri.

Ego-ul vostru mental ar putea încerca să vă convingă de faptul că vă creaţi voi îI1şivă imaginile pe care le vedeţi cu ochiul minţii. Lăsaţi acele temeri şi preocupări în seama îngerilor pentru a nu întrerupe fluxul de informaţii pe care ei vi-l trimit.

În timp ce urmăriţi sau retrăiţi amintiri din alte vieţi, asiguraţi-vă că păstraţi conştiinţa îngerilor voştri. Ştiţi că ei sunt alături de voi în vieţile voastre trecute şi acum, când retrăiţi vechile amintiri. Îngerii vă vor călăuzi ca să puteţi vindeca şi înlătura suferinţele din vieţile voastre trecute.

De exemplu, ei s-ar putea să vă ceară să vă imaginaţi un alt “sfârşit” pentru filmul unei vieţi trecute, aproape ca şi cum aţi rescrie scenariul acelei vieţi trecute. Prin urmare, în loc să fiţi ucişi în chinuri, inventaţi o scenă în care muriţi liniştit, în timpul somnului. Mintea voastră inconştientă va înlătura vechile emoţii, înlocuindu-le cu emoţiile noi, mai pline de pace.

Îngerii vă pot îndruma să vă iertaţi pe voi înşivă sau pe alţii în vieţile trecute. Asiguraţi-vă că cereţi îngerilor să vă ajute să realizaţi această eliberare, căci s-ar putea să vi se pară prea greu să vă iertaţi complet doar cu propriile forţe. Îngerii vor intra în memoria voastră celulară şi emoţională şi vor curăţa orice urmă a emoţiilor negative din vieţile trecute.

Dăm în continuare transcrierea unei şedinţe de terapie cu îngeri, cu un client ale cărui probleme din vieţile trecute afectau activitatea şi situaţia financiară din această viaţă.

Veţi citi cum îngerii l-au ajutat să-şi anuleze tiparele anterioare de sărăcie, astfel încât să se poată bucura de prosperitate şi de apreciere în profesia sa:

Sam: Tocmai mă pregătesc să-mi lansez propria firmă de creaţie. Ce spun îngerii despre asta?

Doreen: Trebuie să faci o astfel de muncă; îngerii spun că nu ai de ales, fiindcă asta te reprezintă.

Sam: O, desigur. O fac cu foarte multă pasiune!

Doreen: Bine, îngerii îmi arată că orice activitate artistică ai face, te vei bucura şi ai un mare potenţial de succes. Totuşi, îngerii spun că ai unele probleme privind banii pe care meriţi să-i câştigi. Concepţiile tale în această privinţă fac în aşa fel încât banii se află la un pas în faţa ta, în loc să fie ai tăi chiar în acest moment.

Îngerii spun că eşti o persoană foarte talentată, deci nu talentul este problema.

Sam: E-n regulă. Ar trebui să ştiu că merit să obţin bani pe baza talentelor mele.

Doreen: Exact! Ai această energie mentală care împiedică banii să vină la tine. Îngerii spun că te aştepţi să nu ai destui bani.

Sam: Aşa e, sunt conştient de asta. Şi îmi mai dau seama că, la un anumit nivel, nu simt că merit ca banii să vină la mine.

Doreen: Îngerii ne cer să facem chiar acum terapie cu îngeri, bine? Te rog să respiri adânc şi să vezi un fascicul de lumină coborând prin creştetul capului, atrăgând orice fel de stres sau de griji şi eliminându-le. Te-aş ruga să afirmi împreună cu mine: Doresc să rup orice jurăminte de sărăcie pe care l-aş fi putut face într-o altă viaţă. Rup aceste jurăminte de sărăcie acum şi le anulez.

Sam: Doresc să rup orice jurăminte de sărăcie pe care le-aş fi putut face într-o altă viaţă. Rup aceste jurăminte de sărăcie acum şi le anulez.

Doreen: Aşa, foarte bine. Există ceva în mintea ta subconştientă care priveşte banii puţin diferit de felul în care ar vrea îngerii să-i priveşti. Este cu adevărat important să priveşti banii ca pe un simplu suport pentru munca artistică pe care eşti născut să o desfăşori, fiindcă intenţionezi într-adevăr să aduci lumii multă bucurie şi veselie prin ceea ce faci.

Sam: Da, exact asta intenţionez!

Doreen: Trebuie să faci asta. Nu ai de ales datorită acestei porniri puternice din interiorul tău, care provine din misiunea divină a vieţii tale. Singurul lucru pe care îl ai de ales priveşte aşteptările de a fi sprijinit în munca pe care o faci. Să înţelegi că meriţi să primeşti ca să poţi dărui.

Sam: Da, categoric este o problemă cu mine, mai ales când ştiu că alţi oameni o duc mult mai greu decât mine. De asemenea, prin educaţia mea, am primit mesajul că “sărăcia e sfântă”. Chiar dacă de mulţi ani am conştientizat că acest mesaj nu este adevărat pentru mine, este o atitudine greu de zdruncinat.

Doreen: Exact. Bine, în remarcabila ta viaţă trecută legată de cea actuală, ai trăit în Anglia şi erai îmbrăcat ca un bufon de curte, dar nu asta făceai. Ceva asemănător, cum ar fi un act de vodevil.

Sam: Am fost întotdeauna atras de ideea de a călători ca un menestrel.

Doreen: Exact! Asta erai! Un menestrel călător şi în această viaţă nu ai făcut altceva să-ţi creezi condiţii să o poţi face din nou. Ar trebui să te opreşti într-o localitate, să-ţi desfăşori activitatea şi se vor găsi nişte ţărani buni la suflet care te vor găzdui peste noapte. Acesta era stilul de viaţă pe care l-ai avut – într-adevăr lipsit de griji, cu atitudinea “orice-ar fi, o să aibă cineva grijă de asta”. Dar era ca şi cum ai fi acceptat să primeşti rarâme de viaţă, pe de altă parte. În această viaţă, vrei să fii ceva mai exigent.

Sam: Bine, mă simt pregătit să fac asta. Crezi că meditaţia ar fi o soluţie?

Doreen: Cred că doar conştientizarea acestei atitudini este cheia soluţiei pentru tine. Îngerii îţi cer să fri mai ferm cu universul şi să spui: “Hei! Merit să fiu pe deplin sprijinit în munca mea”. Imediat ce vei fi mai ferm cu universul, el va răspunde pe loc.

Sam: Grozav! Am ajuns într-un moment în care simt că sunt pregătit. Am obosit să fac proiecte artistice pentru marile corporaţii şi sunt gata să fac ce-mi spune inima şi să creez lucrări de artă pornind din sufletul meu. Simţi că acum e momentul potrivit să renunţ la slujba mea obişnuită de artă comercială şi să mă ocup doar de propria afacere?

Doreen: Ar trebui să mai rămâi încă la slujba obişnuită până când vei fi într-adevăr pregătit să

faci cealaltă muncă şi să te poţi dezvolta. Cu alte cuvinte, atunci când eşti ferm convins că a venit momentul. Convingerea nu va veni din teamă şi mânie. Va veni din sentimentul de linişte şi pace, când vei şti că “Acum e momentul”. În ultimă instanţă, ai o soţie, ai facturi de plătit şi nu eşti menestrel călător în această viaţă. Dacă ai fi singur, aş spune: “Porneşte chiar acum”.

Imediat ce vei fi pregătit sufleteşte, poţi începe. Deci, tu decizi când vei începe. Nimic nu e bătut în cuie. Poţi să începi “cu jumătate de normă”.

Sam: Ştiu din adâncul sufletului meu că munca mea va avea succes. Trebuie doar să depăşesc greutăţile de început. Nu cred că o să dureze mult timp, totuşi, până când voi avea mai multă încredere în mine.

Doreen: O să fii curând mai încrezător. Îngerilor şi mie ne-ar plăcea ca doi arhangheli să te ajute în munca ta pentru a-ţi continua cariera aleasă. Unul este arhanghelul Gabriel, îngerul oratorilor, artiştilor şi tuturor celor implicaţi în arta spectacolului. Gabriel este un înger cu chip de femeie şi poate deschide multe uşi pentru tine. Chiar dacă nu simţi că vorbeşte cu tine, îi vei simţi prezenţa în diferite ocazii.

Celălalt arhanghel este Mihail, care stă în dreapta ta în această clipă. El este îngerul protector şi îţi va da curaj să continui.

Sam: Este interesant că apare problema curajului, fiindcă simt că mai mult decât orice altceva, acum am nevoie de curaj. Simt că am primit harul arhanghelului Gabriel în comunicarea artistică. Însă curajul de a crede în mine şi de a şti că e bine să pornesc şi chiar să fac greşeli ­simt că acesta e obiectivul meu în acest an.

Doreen: Da, categoric. Începând din 1998, noi toţi am simţit o nouă energie care ne cheamă să trăim deplin şi să renunţăm la lucruri care nu fac onoare adevăratului nostru eu. Dacă nu renunţăm la ele, vom avea din ce în ce mai multă suferinţă. Trebuie într-adevăr să faci această muncă. Prin urmare, adaugă această nouă energie din 1999 şi va trebui să renunţi la unele lucruri vechi şi să mergi înainte.

Sam: Da, simt asta cu toată puterea. La ultima slujbă pe care am avut-o, în timp ce realizam o broşură comercială, am simţit o apăs are pe care n-o mai încercasem vreodată. Era ca şi cum acea apăsare îmi spunea: “E timpul să mergi mai departe”. Şi totuşi, nu o nelinişte e cea care mă îndeamnă să înaintez. E mai degrabă o forţă plină de linişte şi pace.

 

Doreen Virtue -Vindecarea cu îngeri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s