Categorii
Acasă

Meditatie de vindecare a relațiilor ,prin reamintirea vietilor anterioare!

Young couple at the beach

Vrei sa te lansezi intr-o experienţa cu totul deosebita ? Sa cunoşti acum prin tine însuti si nu doar prin ce ai auzit sau ai citit ? Crezi sau nu in reincarnare, acum poţi deveni conştient de incarnările tale trecute ,si datorita unor fragmente de scene revăzute ,unor trăiri spirituale sau chiar unor secvenţe complete din alte vieţi vei reusi sa-ti modifici modul de a gândi .

Pe data de 3 octombrie de la ora 11.00 vă invit în Bucuresti la un seminar despre relații de cuplu ,relații karmice ,despre încheierea relațiilor și inceperea relațiilor pe baze noi.

Este o întâlnire în care vom experimenta o călătorie în viețile noastre anterioare, vom descoperi cauza karmică (tiparul) din relațiile de cuplu și vom accesa resurse pentru a avea relații care ne împlinesc. Vom aduce înțelegere ,iertare ,bucurie și vindecare în trecutul nostru. Ne vom elibera de tot ce nu ne mai foloseste astăzi.

Ne vom (re)aminti relația avută într-o viață trecută ,vom vedea legătura cu ceea ce se întamplă astăzi în viața noastră,vom aduce vindecare…

Vom vedea ,vom intelege de ce si cum ajunge karma sa fie o alegere personala ,prin simplul fapt ca nu aducem iertare persoanelor ,evenimentelor din trecutul nostru ,nu ne iertam pe noi insine pentru ce am trait.

Vom invata despre necesitatea iertarii, cum sa aducem iertare ,intelegere ,vindecare si multe altele.O să încheiem cu o meditație prin care aducem resurse noi ,pentru relația actuală sau pentru cea care o să vină. 🙂

În workshopurile de regresii în vieți anterioare ,pe care le țin ,aproximativ doua treimi din participanti își reamintesc anumite episoade, sau în totalitate anumite vieți trecute.De fiecare dată când un participant își amintește una din viețile anterioare ,este consolidată o cale directă către înțelepciunea divină și bunăstarea fizică și emoțională.

În plus,față de simpla reamintire ,prin tehnici specifice ,aducem iertare ,vindecare și binecuvântare acelor amintiri ,experiențe și lecții de viață.


Chiar și participanții ,care din anumite motive nu reușesc să-și reamintească ,beneficiază de pe urma meditației prin simplul fapt că intră într-o stare modificată de conștiință, stare care ea singură le aduce bucurie ,eliberare de stres ,energizare sau chiar vindecare.

Workshopul are durata de trei ore si va avea loc in Bucuresti, in zona Piata Romana, in locatia ce va fi indicata celor inscrisi.

Pentru mai multe detalii și înscrieri contactați pe email
: auroraneacsu@yahoo.com
vindecare_in_trecut@yahoo.ro ,
sau sms la tel 0722596229
0745276714
sau prin mesaj privat.
Sunt luate in considerare doar confirmarile ,de pe mail sau tel. sms. făcute până în preziua evenimentului.

Contributia voastra este de 60 Lei.

Veniți într-o ținută comodă .
Va imbratisez cu drag !

Mai multe despre mine ,metode folosite,pe :
https://attilapall1.wordpress.com/despre/

În 3 si-4 octombrie ,ofer în Bucuresti ședințe individuale de reamintire a trecutului și vindecare a prezentului,vindecarea corpului emotional si energetic. Participantii la meditația de grup beneficiaza de reduceri.

Vindecarea trecutului ,este necesară pentru a fi în echilibru și în armonie astăzi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s