Categorii
Acasă

VINDECAREA CAUZEI ORIGINARE, partea I

Deschiderea către revărsarea iubirii și abundenței

Dragi lucrători cu lumina,

Acesta este un program destinat să vindece cauza originară și să deschidă revărsarea naturală a iubirii și abundenței, care este dreptul vostru din naștere ca și suflet.

(Vă recomand să citiți Fondatorii partea 10, din Istoria Pământului pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine drama cauzei originare. Mă refer la http://www.salrachele.com/channelings.htm din seria Fondatorii. )

În partea 1 din Vindecarea cauzei originare ne vom referi la blocajele primare care provin din ”căderea din grație”. Apoi vă vom oferi o serie de rugăciuni destinate să vindece rănile pe care le-ați suferit.

Cauza originala a fost reactualizata(rejucata) pe parcursul tuturor marilor civilizatii de pe Terra. Cei mai mulți dintre voi, ați avut vieți în Pangeea, Lemuria, Atlantida, ,la fel ca și în Egipt ,civilizatia Maya,(…)unde drame similare au fost experimentate.

Drama centrală care trebuie depășită și integrată este simularea căderii din grație, sau a păcatului originar, sau a cauzei originare, care este mai exact definită ca experiența scufundării în a treia densitate de energie și uitarea aspectelor voastre mai înalte. De aici a rezultat un număr de consecințe care au generat credința separării de Dumnezeu. Această credință a generat mai multe devieri psihologice de-a lungul timpului, care au creat răni corpului emoțional și au dat naștere multor credințe secundare, (detaliate în cartea, ”Viața pe marginea prăpastiei”) ca și credințe negative principale și unor credințe care sunt atât de prevalente astăzi, încât sunt considerate adevăruri absolute.

O listă rapidă a acestor credințe negative și ar fi aceasta. Țineți minte că toate acestea sunt sisteme de credințe negative și NU adevăruri absolute:

 • Ceva nu e în regulă cu mine

 • Nu merit

 • Nu sunt destul de bun

 • Viața este o luptă

 • Nu e suficient (pentru toti)

 • Viața este o dezamăgire

 • Nu sunt în siguranță- sunt complet singur într-un univers ostil

 • Trebuie să îmbătrânesc și să mor

 • Dacă nu sufăr, nu câștig- trebuie să depășesc încercările Kharmei

 • Nu pot fi fericit tot timpul

Sunt și altele, dar acestea sunt suficiente pentru moment.

Principala manifestare negativă a retrăirii păcatului originar implică tendința sufletelor de a relua, în reîncarnări succesive, experiența căderii din grație. Cel mai banal exemplu este acela al umanității care creează o societate cu grad mare de dezvoltare, pentru ca mai apoi să fie distrusă de forțe invadatoare și conducători corupți din interior, sau o combinație a acestora. Toate marile civilizații de pe Pământ au cunoscut un ciclu de abundență și prosperitate, evoluții tehnologice, rafinarea stilului de viață si a valorilor, urmat de corupție, folosirea greșită a puterii și distrugere, ori din interior, ori de către ET, sau spirite egocentriste.

Scopul acestui material este de examina modalitățile și motivele pentru care se întâmplă acestea și cum se poate preveni să se întâmple în viitor. Deasemenea, este destinat să vă ofere exerciții specifice de vindecare ce vă vor ajuta să integrați păcatul originar și să permită revărsarea abundenței, prosperității, puterii, iubirii și iluminării în viața voastră. Sună bine? În regulă. Să continuăm.

În prima parte a acestui material vom ajuta sufletele să se deschidă către iubirea și abundența lor, conștiință și să își sporească vibrația pentru a-și genera cel mai înalt potențial pe Pământ și împlinirea dorințelor inimilor lor prin câteva paragrafe speciale de rugaciune, eliberare și afirmație.

Mai jos sunt o serie de afirmații care trebuie luate în considerare când vă deschideți către revărsarea naturală a iubirii și abundenței:

 1. Manifestarea iubirii și a abundenței este direct legată de principalele noastre credințe despre noi înșine și despre relația noastră cu Dumnezeu și iubirea. Percepția noastră despre univers, energie, materie și putere este deasemenea un factor cheie.
 2. Deschiderea către iubirea lui Dumnezeu, oferirea și primirea energiei lui Dumnezeu în mod liber și fără rezerve, creează în final experiența iubirii și abundenței.
 3. Trebuie să anulăm (dizolvăm) acordurile și contractele sufletelor noastre cu alte suflete care nu ne mai sunt de ajutor în drumul nostru către evoluție și vindecare.
 4. Trebuie să eliminăm auto-sabotajul bazat pe credințele subconștiente care blochează deschiderea către iubire și abundență care ne vin în permanență din univers. Aceste credințe includ ideea că nu merităm să fim iubiți prosperi și fericiți, sau că nu putem fi liberi până nu dispare suferința de pe Pământ, sau că ne folosim greșit puterea, sau că îi vom îndepărta pe ceilalți dacă vom avea succes într-o lume care luptă pentru supraviețuire.
 5. Mintea subconștientă trebuie reprogramată pentru a accepta idei și credințe pozitive, care confimă viața. Aceasta necesită repetiție, timp, răbdare, iertare și auto-acceptare, inclusiv acceptarea sentimentelor și temerilor, tristeții și furiei și dorința de a experimenta și exprima pe deplin aceste sentimente într-un mod benefic petru noi și pentru alții. Unele metode pentru a face acestea sunt oferite ulterior.
 6. Karma este o lege e celei de-a patra dimensiuni. Este înlocuită de principiile celei de-a cincea dimensiuni a iubirii, compasiunii și recunoștinței. Practicarea iertării față de toți cei care v-au cauzat suferință, inclusiv păcatul originar și a fi recunoscător pentru tot ce primiți în viață (în special pentru lecții), scurtați traseul prin lumea Karmei și a cauzei și efectului.
 7. Trăiți într-o lume a abundenței infinite. Un fizician nuclear a descoperit acum mulți ani că într-un centimetru cub de spațiu liber (cam de dimensiunea unui cub de zahăr) există o energie de 10^108 Joules, sau aproximativ 3^106 Watt. Acesta este numărul trei urmat de o sută și șase zerouri! O lume plină de sărăcie s-a dovedit științific a fi o iluzie, deși mulți oameni de știință sunt reticenți la ideea că există o substanță eterică ce conține energie aproape infinită care impregnează toate lucrurile. Ei o denumesc ”energie întunecată” sau ”materie întunecată” pentru că nu o înțeleg. De-a lungul timpului vizionarii și misticii au cunoscut și experimentat această substanță eterică ce reprezintă o calitate tangibilă a Spiritului.
 8. Deschiderea către revărsarea naturală a iubirii și abundenței înseamnă renunțarea la toate credințele, modelele de energie negativă, șabloanele de gândire, entitățile și energiile care vă blochează accesul la această infinită mare de energie. Tu EȘTI acea mare infinită și ai multe, multe dimensiuni superioare ale sinelui care sunt eliberate de iluzie. Sarcina ta este să devii conștient de acele aspecte ale sinelui și să aliniezi corpurile inferioare cu cele superioare.
 9. Poți alege să îți reglezi radioreceptorul mental pe canalul Dumnezeu 24/7. În loc de asta mulți ascultă TEAMĂ FM ,LIPSĂ FM sau VINĂ FM. Canalul lui Dumnezeu emite cu putere infinită pe o mulțime de frecvențe, dar tu poți să îl ratezi cu reclame despre karma folosită și publicitate care te învață că cel care are cele mai multe jucării câștigă. Data viitoare când vei auzi pe cineva proslăvind virtuțile lipsei și limitării sau făcând o afirmație negativă ca și când ar fi adevăr absolut, REFUZĂ SĂ TE RALIEZI.
 10. Respirația conștientă, meditația, rugăciunea, vizualizarea, hipnoterapia, yoga, metodele de vindecare holistică, comunitățile spirituale, retragerile, atelierele și seminariile sunt toate importante în diferitele faze de dezvoltare spirituală. Alătură-te vindecătorilor și celor care gândesc la fel și refuză să creadă în lipsă și limitare. Alătură-te unui grup cu gandire evoluată (master mind group). Unele biserici cu ideologie nouă au aceste grupuri. Împărtășește ideile tale de prosperitate și succes DOAR celor care gândesc ca tine. Stai departe de cei care nu sunt foarte practici și care îți repetă mereu motivele pentru care viziunea ta nu este practică și nu va funcționa niciodată.

 

Următorul exercițiu constă în rugăciuni afirmative. Spune-o pe fiecare pentru tine de trei ori, rar și clar, acordând atenție sentimentelor și senzațiilor din corpul tău. Nu te grăbi. Dacă simți ca nu ai destul timp când faci asta, atunci concentrează-te pe una sau două secțiuni de fiecare dată.

 

Eliberarea de ceea ce ma împiedica sa primesc adevărul

 

Mă eliberez acum de toate credințele care îmi spun că nu îl pot contacta pe Dumnezeu direct. Mă eliberez de toate sentimentele de inadecvare și nedemnitate care îmi spun că nu pot fi un canal pentru iubirea infinită, puterea și înțelepciunea lui Dumnezeu.

 

 

Acum retez toate conexiunile psihice, mentale, astrale, eterice și cauzale cu toate ființele de la orice nivel și dimensiune de timp și spațiu, care mă împiedică în orice fel să mă mișc complet în revărsarea infinită a iubirii lui Dumnezeu, a abundenței, prosperității, opulenței, succesului financiar, bogățiilor, energiei nelimitate, vitalității, sănătății perfecte, relațiilor de iubire, fericire și bunăstare.

 

Acum mă rup, mă eliberez și renunț la toate acordurile și contractele pe care le-am făcut la orice nivel, dimensiune, timp sau loc, care îmi spun că trebuie să urmez învățăturile unui anume guru sau ale unei autorități pentru a obține mântuirea.

 

Eliberarea de entități, energii și șabloane de gândire negative

 

Acum cer tuturor entităților negative, stăpânilor, regilor, reginelor, președinților, prim-miniștrilor, cartelurilor bancare, membrilor Illuminati, Reptilienilor, Orionilor, Sirienilor, Andromedanilor, profesorilor, vindecătorilor, preoților, rabinilor, predicatorilor, guru, înțelepților, foștilor iubiți, membrilor familiei (decedați sau nu), sau oricui de la orice nivel sau dimensiune, care mă împiedică în orice fel să mă deschid către revărsarea infinită a iubirii și abundenței lui Dumnezeu, să îmi elibereze aura, chakrele și spațiul personal imediat și pentru totdeauna.

 

Acum binecuvântez și eliberez toate acele ființe și le păstrez mereu în lumina iubirii unuia singur Dumnezeu adevărat. Iert toate acele ființe pentru orice influențe au avut vreodată asupra mea. Vizualizez toate acele ființe făcând pașii corecți către evoluția lor spirituală, fericire și bunăstare. În timp ce respect liberul arbitru le trimit fiecăreia lumina pură, iubitoare, plină de compasiune a inimii lui Dumnezeu. Așa să fie și așa este.

 

Acum mă rup, mă eliberez și renunț la toate legăturile, corzile, acordurile, contractele sau stipulările fizice, psihice, emoționale, mentale, astrale, eterice sau cauzale care mă conectează în vreun fel cu entități, energii, șabloane de gândire, reguli, regulamente, implanturi, modele, configurări ADN, sau alte limitări care nu-mi folosesc pentru evoluția mea spirituală, fericire și bunăstare.

 

Acum pătrund în revărsarea completă și naturală a luminii, iubirii și abundenței lui Dumnezeu.

 

Eliberarea de viețile trecute

 

Mă eliberez de orice și de toate experiențele negative, emoțiile, șabloanele de gândire, credințele, atitudinile, impresiile, implanturile, amprentele, configurările ADN, sau oricare alte modele energetice din Pangaea, Lemuria, Atlantis, Egipt, Maya, alte lumi sau alte timpuri, spații sau civilizații, trecute sau prezente, care au lăsat o amprentă asupra sufletului meu, ținându-mă blocat în programe, credințe sau condiționări vechi.

 

Mă eliberez de orice sentiment de responsabilitate pentru căderea Atlantisului și a Lemuriei.

 

Mă eliberez de orice sentiment de vină legat de rolul meu în distrugerea acestor sau a oricăror alte civilizații.

 

Mă eliberez de orice sentiment de vină sau rușine legat de modul în care am trăit în alte vieți sau în cea prezentă.

 

Mă iert pentru orice suferință cauzată altora. Îi iert pe alții pentru orice suferință cauzată mie.

 

Acum mă rup, mă eliberez și renunț la toate acordurile și contractele pe care le-am făcut la orice nivel, dimensiune, timp sau loc, legate în orice fel de viețile mele anterioare.

 

Eliberarea de judecare

 

Mă eliberez de orice auto-judecare, judecarea celorlalți sau a lui Dumnezeu.

 

Mă eliberez de judecarea celor care par să-și folosească greșit puterea de a controla și manipula pe alții.

 

Mă eliberez de judecarea celor care par să exploateze alte ființe umane, animale, Mama Pământ, sau pe oricine altcineva pentru câștiguri egoiste.

 

Îi iert pe toți oamenii bogați acum. Îi iert pe cei mai bogați indivizi și corporații. Îi iert pe Illuminati. Iert sistemul bancar. Iert guvernele lumii și pe liderii lor. Iert armata. Iert pe toți cei care fac parte din aceste grupuri.

 

Acum mă rup, mă eliberez și renunț la toate acordurile și contractele pe care le-am făcut la orice nivel, dimensiune, timp sau loc, care au de-a face cu judecarea.

 

Renunț la a judeca pe oricine sau orice.

 

Eliberarea de teamă

 

Mă eliberez de frica de separare, abandon, pierdere, respingere sau interdicție. Iert pe toți cei care au respins sau reținut iubirea față de mine.

 

Iert toți foștii iubiți pentru toate suferințele pe care mi le-au cauzat. Mă eliberez de toate experiențele în care m-am simțit rănit, ignorat, ridiculizat, rușinat, ironizat, minimizat, trădat, jenat, dezamăgit, lovit, când mi s-a spus să îmi țin gura, să tac, am fost suprimat, oprimat, pedepsit, torturat, bătut, mutilat, lapidat, ars, spânzurat, împușcat, înjunghiat, violat, abuzat, pus la muncă silnică, ori alte forme de abuz, pedepse, sentințe sau judecăți îmmpotriva mea. Toate acestea nu-mi mai influențează viața în niciun fel, la niciun nivel sau dimensiune. Exprim și mă eliberez cu totul de sentimentele asociate cu aceste experiențe. Integrez complet, vindec și mă eliberez de aceste experiențe acum. Sunt liber.

 

Acum mă separ, mă eliberez și renunț la toate acordurile și contractele pe care le-am făcut la orice nivel, dimensiune, timp sau loc, care au de-a face cu teama la orice nivel.

 

Vindecarea de folosirea greșita a puterii

 

Mă iert total și complet pentru orice folosire greșită a puterii personale și spirituale, sau a oricărei alte forme de putere în oricare viață sau dimensiune.

 

Îi iert pe toți ceilalți care și-au folosit greșit puterea. Mă eliberez de toate experiențele negative, sentimentele, șabloanele de gândire, modelele energetice, amprentele, implanturile, configurările ADN, sau orice altceva legat de căderea originară din grație, care mă împiedică în vreun fel să integrez complet experiența păcatului originar.

Acum mă rup, mă eliberez și renunț la toate acordurile și contractele pe care le-am făcut la orice nivel, dimensiune, timp sau loc, care au de-a face cu folosirea greșită a puterii personale sau spirituale.

 

Mă eliberez de oricare acorduri sau contracte care limitează validitatea puterii mele, darurilor spirituale, puterilor psihice, a celor fizice și a oricăror alte forme de putere sau abilități.

 

Acum realizez că nimic din ce am făcut, fac sau voi face mă poate separa de Originea mea. Originea mea este atot-iubitoare, atot-compătimitoare și atot-cuprinzătoare și m-a protejat mereu, mă protejează acum și mă va proteja în viitor de orice rău la orice nivel al ființei mele. Mă așez în siguranță în brațele lui Dumnezeu. Amin.

(va continua…)

SURSA :http://www.salrachele.com/webarticles/healingoriginalcausepart1.htm

Traducere si adaptare Attila Pall

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s