Categorii
Acasă

O meditatie puternica de energizare si curatare a corpului mental si emotional.

O meditatie de conducere a energiei Pamantului si cosmice prin corp si cele 7 chackre.

”Tu esti conducatorul suprem al regatului tau interior, iar celulele tale sunt supusii tai cei mai loiali, care te slujesc neconditionat.Tot ceea ce gandesti si ceea ce simti devine lege imuabila a acestui regat – legea de care asculta corpul tau. ”-Rhonda Byrne –Secretul.

 

Exercitiul urmator ne curata extraordinar de bine corpurile energetice si ca atare ne scoate la suprafata multe amintiri si problerme ce apartin corpului mental si emotional, amintiri pe care am ales la un moment dat sa le ingropam adanc. Pe langa toate acestea exercitiul reprezinta un veritabil dus de energie ,care ne reincarca bateriile si ne limpezeste gandirea.

Meditatia este excelenta pentru a fi facuta la sfarsitul unei zile stresante,(sau la sfarsitul fiecarei zile) ne scapa de energiile altor persoane, situatii sau evenimente si ne aduce intr-o stare de echilibru si calm.

Ne asezam confortabil pe un scaun ,cu corpul drept si ochii inchisi. Ideal este ca mainile sa se odihneasca pe genunchi si cu palmele orientate in sus, insa orice pozitie este in regula daca ati testat-o si va este confortabila. Daca va puteti descalta sa o faceti ,pentru a simti cu talpa podeaua.

Se incepe cu 2-3 minute de constientizare a respiratiei, cu respiratii profunde…dupa care realizam impamantarea si legatura cu Pamantul. Pentru acest lucru ,putem vizualiza radacini puternice ce pornesc din talpile noastre sau o coarda puternica ce pleaca din prima chakra pana in centrul planetei sau orice alta metoda cunoastem pentru a realiza impamantarea.

Cerem chakrelor picioarelor si mainilor sa -si regleze dimensiunea la nivelul ideal (daca nu stii unde se afla aceste chakre nu te ingrijora, 🙂 corpul tau le stie locul ).

Cerem ( si permitem) ca energia Pamantului sa fie absorbita in sus prin chakrele picioarelor pana in prima chakra, iar de acolo se intoarce prin coarda ce am vizualizat-o in centru pamantului(daca am vizualizat radacini energia se intoarce tot prin talpi). Desi in continuare ne vom muta atentia catre alte energii si parti ale corpului, cerem ca energia telurica sa continue sa fie atrasa si sa circule prin corpul nostru.

Cerem acum chackrei a 7-a sa isi regleze dimensiunea la nivelul ideal, dupa care cerem (si permitem) ca energia cosmica de culoare aurie sa coboare asupra noastra sa ne patrunda prin a 7-a chakra ,iar de acolo prin spatele coloanei sa coboare pana in prima chakra, locul unde ajunge sa se amestece cu energia telurica. Este momentul sa cerem ca aceste doua energii sa ne umple in orice cantitate si procent ne este noua benefic pentru noi in momentul meditatiei.

Asadar ambele energii s-au intalnit in prima chakra ,iar de aici energia reunita a Cosmosului si Pamantului , va circula prin corpul nostru in felul urmator: o parte din energie in sus prin partea din fata a coloanei vertebrale pana ce iese prin varful capului in interiorul aurei,alta parte tot in sus ,insa prin umeri ,brate si palme ajungand tot in aura, iar ultima parte a energiilor reunite coboara in jos prin picioare si chackrele talpilor pana in aura. Surplusul de energie si rezidurile energetice deblocate vor cobora prin coarda de legatura cu Pamantul, pana in centrul acestuia.

Este bine sa practicati acest exercitiu cel putin un sfert de ora, este ideal sa -l faceti trei sferturi de ora sau mai mult ,insa nu timpul conteaza cel mai mult ci calitatea. Pe parcursul meditatiei ,este posibil sa simtiti anumite blocaje prin anumite parti ale corpului (ca si cum energia circula mai greu) usoare dureri, incalziri pe anumite regiuni sau zone mai racoroase. Deasemenea este posibil sa va apara anumite imagini, amintiri …constientizati-le ,observati-le fara sa le judecati si permiteti-le sa va paraseasca corpul .

Mult succes.

Vom parcurge acest exercitiu ca si multe altele, in cadrul intalnirilor din ” Calatorie initiatica prin cele 7 chackre” .

Mai multe despre program si eveniment gasiti la adresa

https://www.facebook.com/events/379653329072986/

Va astept cu drag.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s