Despre mine

Numele meu este  Attila Pall ,locuiesc în Braşov am formare în psihosugestiologie si psihoinformatologie(cu profesor Albert Ignatenko) , psihologie ,Metoda Silva,terapii cu îngeri, Reiki sunt formator ,terapeut etc . Consider că  mai importante   sunt experienţele prin care am trecut şi trec în fiecare zi şi despre care o să scriu în acest blog.

Dacă mă întreba cineva despre reîncarnare în urmă cu 9 ani, ştiam prea puţine, aveam probabil una sau două cărţi citite despre subiect, dar fără să pot spune că eram ferm convins și credeam in reincarnare. De fapt , pentru mine era doar o simplă teorie, în care probabil aş fi crezut mai uşor ,dacă nu s-ar fi contrazis cu tot ce am învăţat şi citit, cu tot ce ne învaţă biserica, sau majoritatea religiilor.

Ce a declanşat preocuparea mea pentru vieţile trecute a fost o experienţă spontană de reamintire avută împreună cu o prietenă ,în ianuarie 2009,despre care vorbesc pe larg în paginile blogului.

https://wordpress.com/post/attilapall1.wordpress.com/3

Din 2010 până astăzi ,am facilitat  peste 1000 de experienţe de reamintire a vieţilor trecute,în grup sau individuale, unele vieţi extraordinare, altele obişnuite, dar toate impregnate cu o încărcătură emoţională deosebită. Uneori au apărut doar  frânturi de viaţă, alteori şi-au amintit viaţa aproape în întregime, comună a fost încărcătura emoţională puternică pe care a avut-o  fiecare. Între timp am înţeles cât de  importantă este şi eliberarea de aspectele din acele vieţi ,(aspecte ce au o mare influenţă în prezent) prin diferite tehnici şi metode.
Prin reamintirea vieţilor trecute ajungem să acceptăm mai uşor condiţiile existenţei  actuale,pentru că  înţelegerea noastră se lărgeşte. Orizontul nostru se extinde ,iar conştiinţa  se deschide către alte adevăruri.

Regresiile le combin cu vindecarea energetică și diferite meditaţii vindecătoare .Toate acestea cu excepţia regresiilor se pot efectua şi prin telefon ,iar regresiile faţă în faţă  Skype.(attila.pall99) ori facebook video.

Despre reîncarnare ,regresii,grupurile pe care le organizez , lecţiile de viaţă pe care le primesc(primim) şi multe altele vorbesc în paginile blogului.Încă nu ştiu ,dacă toate acestea le scriu pentru tine sau pentru mine…dar sper ca  această împărtăşire să ne ajute pe cât mai mulţi.

Pentru detalii şi programări pot fi contactat pe mail la adresa:  attila.pall37@gmail.com

şi la  0745276714

Organizez meditaţii de conştientizare şi vindecare prin regresii în vieţi trecute ,alte forme de meditații, atât în Braşov cât şi în ţară. Abordez diverse teme, de la frici, dureri, jurăminte din vieţi trecute, până la modul de manifestare al iubirii şi afecţiunii, emoţii ascunse bine sub preş, pe care, dacă le conştientizăm şi alchimizăm putem merge mai departe, eliberaţi de o parte din poverile pe care le cărăm de-atâta timp.

Despre cum vad inteleg karma, vietile trecute, notiunea  de reincarnare .tehnici si multe altele : .Am trait mai multe vieti? Emisiune Eveniment Tv Regional

Oferta (aproape completa)  la CE ITI OFER!

 

 

 

3 răspunsuri la “Despre mine”

Sant Erzsike Banea, prietena cu Silviu Siminea, mi-te a recomandat, dar nu te gasesc intre poze. Sant maestra Reiki, Karuna,Sambala, am ordin de preotie Melchizedek, acum fac a 5 grade de Grand Master, Tine Silviu neaparat sa ne cunoastrem,daca vrei sant fericita, multumesc frumos

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s